Reglement kamperen op onze Hoeve

 1. Wanneer u aankomt meldt u dan vóór de ijzeren poort en niet náást de Hoeve (het betonplatenpad is eigen weg en niet bestemd om te parkeren of stil te staan).

 2. Auto's na het laden/lossen graag parkeren op de naastgelegen parkeerplaats. Auto's van bezoekers op het daarvoor bestemde parkeerterrein, achter het woonhuis.

 3. Vertrek van de camping is vóór 12.00 uur en aankomst ná 13.00 uur. Tot 17:30 uur is er iemand aanwezig, indien u later wilt aankomen horen wij dat graag minimaal 1 dag van te voren.

 4. Het kampeerterrein heeft een vrij harde ondergrond en bestaat uit gras, maar door (langdurige) droogte kunnen scherpe haringen een uitkomst zijn.

 5. Gebruik geen plastic- of worteldoek in uw voortent, dat verstikt het gras. Neem Ecodoek of een gaatjesmat mee.

 6. U kunt natuurlijk bij uw campingplaats barbecuen, maar wees voorzichtig met vuur! Gebruik betontegels voor onder de BBQ en vul voor de zekerheid een emmer water.

 7. Het huishoudelijk afval, behalve het plastic, stort u in een afgesloten zak in de container. Het groene afval deponeert u in een emmer, die wij u bij aankomst laten zien. Dit wordt aan onze erfdieren gevoerd.

 8. Honden zijn welkom, mits ze zijn aangelijnd. Zo ondervinden de erfdieren en andere gasten geen last van uw hond. Uw hond kunt u het beste uitlaten in het bos (150 meter) en niet op/of rondom het erf. Vergeet niet de "ongelukjes" op het erf op te ruimen. 

 9. Indien uw bezoekers willen blijven overnachten, meldt dit dan graag even van te voren. 

 10. Houdt de omgeving netjes en schoon! Afvalwater en chemisch toilet kunt u legen in de daarvoor bestemde stortplaatsen.

 11. U kunt gerust de erfdieren van dichtbij bekijken en evt. ook aanraken, maar..... let op! Het blijven dieren!

Hoeve "Carpe Diem" wenst u een geweldige tijd en "pluk de dag" op onze Hoeve!