Reglement kamperen op onze Hoeve

  1. Bij aankomst rijdt u (bij de 3 vlaggen) door de groene, ijzeren poort. Rij vervolgens door tot de laatste schuur aan de linkerkant. Hier kunt u even parkeren zodat u zich kunt melden bij de receptie (terras). 

  2. De auto's na het laden/lossen parkeren op de naastgelegen parkeerplaats. Bezoekers parkeren op de bezoekersparkeerplaats achter het woonhuis. 

  3. Vanaf 13.00 uur aankomst op de camping, en vertrek is vóór 12.00 uur. Tot 17.00 uur is er iemand aanwezig om u te ontvangen. Wilt u later aankomen? Neem dan even contact met ons op!

  4. Het kampeerterrein bestaat uit gras, neem Ecodoek of gaatjesmat mee om verstikking van het gras te voorkomen. Door (langdurige) droogte kunnen scherpe haringen een uitkomst zijn.

  5. Barbecueën bij uw campingplaats is mogelijk, gebruik daarvoor de aanwezige betontegels voor onder de BBQ en vul een emmer met water.

  6. Het huishoudelijk afval en het plastic afval kunt u (in een afgesloten zak) storten in de daarvoor bestemde container. Het groene afval deponeert u in de emmer, dit wordt aan onze erfdieren gevoerd.

  7. Honden zijn welkom, mits ze zijn aangelijnd. U kunt uw hond uitlaten buiten ons erf, richting bos. Vergeet niet de "ongelukjes" op het erf op te ruimen. 

  8. Bezoekers hebben een meldingsplicht en dienen zich te melden bij de receptie. Indien uw bezoekers willen blijven overnachten is dat natuurlijk geen probleem.

  9. Chemisch toilet en afvalwater kunt u legen in de daarvoor bestemde stortplaats.

  10. U mag gerust de erfdieren van dichtbij bekijken en evt. ook aanraken, maar..... let op! Het blijven dieren!

Hoeve "Carpe Diem" wenst u een geweldige tijd en "pluk de dag" op onze Hoeve!