Kamperen in het Nationaal Park 'De Maasduinen' 

U kunt nóg langer van onze omgeving genieten door te komen kamperen!


Op onze mini-camping liggen 8 comfortplaatsen midden in het groen. De camping wordt omgeven door akkers en weilanden. De comfortplaatsen beschikken over elektriciteit, water en afvoer. Daarnaast hebben we nog 12 plaatsen met elektriciteit. Voor de vroege vogels onder ons.. wanneer in alle vroegte, de natuur rustig ontwaakt, kunt u hazen, konijnen en zelfs de reeën en herten waarnemen! Wilt u het boerengevoel een beetje proeven en tevens genieten van de rust en de weidse omgeving, dan is Hoeve "Carpe Diem" dè ideale plek om dat te ervaren. 


SVR Camping!

SVR staat Stichting Vrije Recreatie en deze Stichting staat voor kamperen bij de boer! Als u vaker kampeert bij SVR-campings, kunt u het beste donateur worden. Voor een minimale bijdrage van €10,00 per kalenderjaar bent u al donateur en maakt u gebruik van onze SVR-tarieven. U kunt zich hiervoor aanmelden bij aankomst op onze camping! Dit is geen verplichting. Klik hier voor de tarieven van de camping.

Faciliteiten


Bij voldoende interesse, bieden wij onze gasten de mogelijkheid om (voor 's morgens) verse broodjes te bestellen. Niets is lekkerder dan 'vers' de dag te beginnen! Uw fietsen kunnen in onze schuur worden geplaatst. U kunt ook fietsen bij ons huren, vraag naar de mogelijkheden! Wanneer u verblijft op onze Hoeve kunt u vrijblijvend en naar hartelust 'Boulen' op onze Jeu de Boule-baan.

Wilt u reserveren?
Vul het contactformulier in.

Tot ziens op Hoeve "Carpe Diem"!!

Hieronder een aantal foto's van de mini-camping!