Overnachten in één van onze boerderij kamers!

Bed & Breakfast   

Na een stevige wandeling of fietstocht is het heerlijk uitrustenBed & Breakfast kamer op een boerderij kamer van Hoeve "Carpe Diem"! Onze bed & breakfast kamers hebben uitzicht over akkers, weilanden en de bossen van het Nationaal Park 'De Maasduinen'. We beschikken over 2 x twee- persoonskamers, 1 twijfelaarkamer en over één grote gedeelde badkamer, die zich boven het woongedeelte van de Hoeve bevinden. De badkamer is ook voor privégebruik te boeken. Het ontbijt wordt beneden in de keuken geserveerd, maar kan in de zomer ook op het binnenterras genuttigd worden! Op het boerenterras en op de kamers is gratis wifi beschikbaar. Verder is er voldoende parkeergelegenheid.

 

Graan vanuit de kamerVoor de "Pieterpadlopers" onder ons..

Voor wandelaars die het Pieterpad lopen zijn er voldoende mogelijkheden. Na het genieten van de (nacht)rust krijgt u 's ochtends een stevig ontbijt zodat u weer met frisse moed het Pieterpad kunt volgen! Het Pieterpad ligt op korte afstand van Hoeve "Carpe Diem".  

Informeer naar de mogelijkheden!
 Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in onze boerderij kamers.
Bent u met uw huisdier op pad? Kijk dan bij onze Boomgaard overnachting!

Wilt u reserveren?

Dat kan onder andere via het onderstaande formulier. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Door het onderstaande formulier in te vullen maakt u een reserveringsaanvraag via:  Reserveren bij bed en breakfast Hoeve

Hieronder staan een aantal foto's van onze bed & breakfast.