Overnachten in een boerderij kamer!

Bed & Breakfast   

In 2019 zijn onze Bed & Breakfast kamers helaas niet te boeken, onze boomgaardovernachting is wel beschikbaar. Wij ontvangen u graag weer in 2020!

Na een stevige wandeling of fietstocht is het heerlijk uitrusten op Hoeve "Carpe Diem"! Onze bed & breakfast kamers hebben uitzicht over akkers, weilanden en de bossen van het Nationaal Park 'De Maasduinen'. Ons Bed & Breakfast bestaat uit drie tweepersoonskamers en één grote gedeelde badkamer. Twee kamers beschikken over een tweepersoonsbed, één kamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden. Alle kamers bevinden zich boven het woongedeelte van de Hoeve. De badkamer is tevens ook voor privégebruik te boeken. Het ontbijt wordt beneden in de keuken geserveerd. Op het boerenterras en op de kamers is gratis wifi beschikbaar. 

 

Graan vanuit de kamerVoor de "Pieterpadlopers" onder ons..

Voor wandelaars die het Pieterpad lopen zijn er voldoende mogelijkheden. Na het genieten van de (nacht)rust krijgt u 's ochtends een stevig ontbijt zodat u weer met frisse moed het Pieterpad kunt volgen! Het Pieterpad ligt op korte afstand van Hoeve "Carpe Diem".
  

Informeer naar de mogelijkheden!
 Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze boerderij kamers.
Bent u met uw huisdier op pad? Kijk dan eens naar onze Boomgaard overnachting!

Wilt u reserveren?

Vul dan het contactformulier in. 
Wanneer u het onderstaande formulier in vult, maakt u een reserveringsaanvraag via:

 Reserveren bij bed en breakfast Hoeve