Workshops

In samenwerking met Frutti Confetti organiseren wij diverse workshops. Samen met uw vriendinnengroep, familie of collega's heerlijk kokkerellen op Hoeve "Carpe Diem". In plaats van naar de winkel, gaat u nu zelf uw producten maken! 

Natuurbonbon maken

Tijdens deze workshop maakt u een handgevormde bonbon met gedroogd fruit en noten. De vulling is al lekker zoet dus daar hoeft geen extra suiker meer in. Lekker gezond dus! Een ‘jasje’ van chocolade met een versiering maakt het extra leuk en lekker. Een ideale bonbon om mee te nemen op een wandeling of om uw visite mee te verrassen. Na afloop van de workshop krijgt u een gevuld bonbondoosje mee naar huis!

Duur workshop: 1 uur
Mogelijk: vanaf 10 personen
Kosten: €19,95 per persoon

JAMsessie

In deze workshop leert u hoe u een bijzonder lekker potje jam kan maken! In tweetallen en met een duidelijke handleiding op zak begint u in de ‘jamfabriek’. De smaak van de jam bepaalt u zelf. Het eindproduct wordt natuurlijk geproefd en na afloop neemt u de avontuurlijke jam mee naar huis! Er is maar één nadeel: u lust misschien wel nooit meer jam uit de winkel…

Variant: siroop of chutney maken.
Duur workshop: 2,5 uur
Mogelijk: vanaf 10 personen
Kosten: €29,95 per persoon

De workshops zijn alleen op aanvraag. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!