Segway Tours

Segway Tours door het Nationaal Park 'De Maasduinen'.

U begint met een heerlijke kop koffie op ons boerenterras. Daarna stapt u op de Segway. U maakt kennis met het eerste zelf balancerende voertuig ter wereld! Na even oefenen bent u er klaar voor om onder begeleiding rollend door het Nationaal Park 'De Maasduinen' te touren. Onderweg stopt u bij Natuurgebied 'het Quin', waar u uitkijkt over prachtige heide en vennetjes.

Vanaf 16 jaar mogen kinderen op een Segway rijden. Indien er mensen uit het gezelschap zijn die niet op de Segway willen of mogen, dan kunnen we u vervoer met paard en wagen aanbieden. Een leuke combinatie om ook opa, oma of jongere kinderen bij de activiteit te betrekken!


Kosten Segway Tours 
De kosten zijn afhankelijk van het aantal segways dat u wilt gebruiken en van het aantal personen waar u mee bent. Informeer naar de mogelijkheden.

 De Segwaytours zijn ook mogelijk in combinatie met:

 

Segways in combinatie met paard & wagen

Met de segwaytours kunnen meerdere activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Kinderen onder de 16 jaar mogen helaas nog geen Segway rijden en oudere mensen durven dit vaak niet. Een leuke optie is dan om de Segways te combineren met een paard & wagen tocht. De Maasduinentour wordt dan gecombineerd met een huifwagen waar 25 personen in kunnen of met een kleine menwagen waar 5 personen in kunnen.

 

Hieronder een aantal foto's van een Segwaytour door het Nationaal Park de 'Maasduinen'.