Algemeen 

Ga op de fiets, kom met de benenwagen, te paard of met paard en wagen. Ga via de nostalgische graanschuur en ontdek de glorie van vroegere tijden. Laat u verrassen op ons boerenterras met heerlijke lekkernijen! Wilt u met de vriendengroep, uw familie of met de fiets- of wandelclub iets leuks doen? Wij bieden diverse arrangementen aan voor jong en oud! Wilt u koffie/thee met appeltaart of de "Boerengemak" lunch combineren met een leuke activiteit? Vanuit Hoeve "Carpe Diem" kunt u het Nationaal Park 'De Maasduinen' verkennen per Segway of met paard en wagen! Bij terugkomst speelt u de échte oud-Hollandse spellen. Of voor de wandelaars onder ons bieden wij een Happen & Stappen route aan! Informeer naar de mogelijkheden!


Wilt u uw 25-jarig huwelijk of uw verjaardag vieren? Heeft u een reünie of organiseert u een bedrijfsfeestje? Bent u daarvoor op zoek naar een nostalgische locatie? Vier het op Hoeve "Carpe Diem"! Wij hebben talrijke mogelijkheden en kunnen een offerte op maat voor u samenstellen.

Onderstaande arrangementen zijn mogelijk voor groepen met minimaal 10 personen.

Koffie/thee met verse appeltaart

(2x) koffie/thee met een stuk appeltaart € 5,95 p.p.

Lunch "Boerengemak"

Lekker zelf de broodjes smeren met vers beleg! De "Boerengemak" lunch bestaat uit diverse broden, zoals waldcorn / wit / bruin / krentenbrood. Zoet en hartig beleg is inbegrepen en de specialiteit is de eiersalade van eigen erf! Voor de stevige trek kunnen we de lunch nog aanvullen met een huisgemaakte soep!
 
Inbegrepen:

Deze lunch "Boerengemak" is aan te vullen met:

 Oud-Hollandse spellen

Bent u met een groep en wilt u tijdens de lunch of na afloop van een activiteit nog iets leuks doen? Wij kunnen oud-Hollandse spellen aanbieden! Een reuze Vier-Op-Een-Rij, Djenga, het Kazenspel, ballen gooien of het knikkerlabyrinth behoren tot de mogelijkheden.