Algemeen 

Ga op de fiets, kom met de benenwagen, te paard of met paard en wagen. Ga via de nostalgische graanschuur en ontdek de glorie van vroegere tijden. Laat u verrassen op ons boerenterras met heerlijke lekkernijen! Wilt u met uw familie/vrienden of met uw fiets- of wandelclub iets leuks organiseren? Wij bieden diverse arrangementen aan voor jong en oud!

Combineer koffie/thee met appelgebak of de "Boerengemak" lunch met een leuke activiteit. Bijvoorbeeld het Nationaal Park 'De Maasduinen' verkennen met paard en wagen.                                           


Wilt u uw verjaardag of jubileum vieren? Of organiseert u een reünie of bedrijfsfeestje? En zoekt u een nostalgische locatie? Vier uw feest op Hoeve "Carpe Diem"! Wij hebben talrijke mogelijkheden om een passende offerte voor u samen te stellen.

Onderstaande arrangementen zijn mogelijk voor groepen van minimaal 10 personen.

Koffie/thee met appeltaart

(2x) koffie/thee met een stuk appeltaart € 6,50 p.p.

Lunch "Boerengemak"

Lekker zelf de broodjes smeren met vers beleg! De "Boerengemak" lunch bestaat uit diverse soorten brood, zoals volkoren / wit  / krentenbrood. Zoet en hartig beleg is inbegrepen en de specialiteit is de scharreleisalade van eigen erf! Voor de stevige trek kunnen we de lunch aanvullen met een huisgemaakte soep!
 
Inbegrepen:

De "Boerengemak" lunch is aan te vullen met: