Proef het terras
Pluk, proef en geniet,... het eten groeit en bloeit op tafel!
Overnachten
Overnachten in een boerderijkamer of in de Boomgaard ...
In de natuur
Startplaats en rustpunt voor wandelaars, fietsers en ruiters
Kamperen
Kamperen in het Nationaal Park 'De Maasduinen'

Arrangementen 

Ga op de fiets, kom met de benenwagen, te paard of met paard en wagen.. Ga via de nostalgische graanschuur en ontdek de glorie van vroegere tijden. Laat u verrassen op ons boerenterras met heerlijke lekkernijen! Wilt u met de vriendengroep, uw familie of met de fiets- of wandelclub iets leuks doen? Wij bieden diverse arrangementen aan voor jong en oud! Wilt u koffie/thee met appeltaart of de "Boerengemak" lunch combineren met een leuke activiteit? Vanuit Hoeve "Carpe Diem" kunt u het Nationaal Park de 'Maasduinen' verkennen met paard en wagen! Bij terugkomst speelt u de échte oud-Hollandse spellen. Of voor de wandelaars onder ons bieden wij een Happen & Stappen route aan! Informeer naar de mogelijkheden!

De onderstaande arrangementen zijn bedoeld voor groepen vanaf minimaal 10 personen:

Koffie/thee met appeltaart

€ 6,50 p.p.

Lunch "Boerengemak"

Lekker zelf de broodjes smeren met vers beleg! De "Boerengemak" lunch bestaat uit diverse broden, zoals waldcorn / wit / bruin / krentenbrood. Zoet en hartig beleg is inbegrepen en de specialiteit is de eisalade van eigen erf! Voor de stevige trek kunnen we de lunch nog aanvullen met huisgemaakte soep!
 
Inbegrepen:

Deze lunch  "Boerengemak" is aan te vullen met:

 

Aardbeienplantjes Zoom Bed & Breakfast Zoom Boerderijkamer Zoom Boerenlunch Zoom Hoeve Carpe Diem Zoom Gateway to the sky Zoom Carpe Diem Zoom Koe in ochtendmist Zoom Nostalgische graanschuur Zoom Pluk, proef en geniet! Zoom Paarden in ochtendmist Zoom Boerenterras Zoom Boerderijkamer Zoom Mini-camping tussen de zonnebloemen Zoom Hoeve Carpe Diem in de verte.. Zoom Proef, pluk en geniet! Zoom