Proef het terras
Pluk, proef en geniet,... het eten groeit en bloeit op tafel!
Overnachten
Overnachten in een boerderijkamer...
In de natuur
Startplaats en rustpunt voor wandelaars-, fietsers- en ruiters.
Kamperen
Kamperen in het Nationaal Park 'De Maasduinen'.

Arrangementen 

Ga op de fiets, kom met de benenwagen, te paard of met paard en wagen.. Ga via de nostalgische graanschuur en ontdek de glorie van vroegere tijden. Laat u verrassen op ons boerenterras met heerlijke lekkernijen! Wilt u met de vriendengroep, uw familie of met de fiets- of wandelclub iets leuks doen? Wij bieden diverse arrangementen aan voor jong en oud! Wilt u koffie/thee met appeltaart of de "Boerengemak" lunch combineren met een leuke activiteit? Vanuit Hoeve "Carpe Diem" kunt u het Nationaal Park de 'Maasduinen' verkennen per Segway of met paard en wagen! Bij terugkomst speelt u de échte oud-Hollandse spellen. Of voor de wandelaars onder ons bieden wij een Happen & Stappen route aan! Informeer naar de mogelijkheden!

De onderstaande arrangementen zijn bedoeld voor groepen vanaf minimaal 10 personen:

Koffie/thee met verse appeltaart

€ 5,95 p.p.

Lunch "Boerengemak"

Lekker zelf de broodjes smeren met vers beleg! De "Boerengemak" lunch bestaat uit diverse broden, zoals waldcorn / wit / bruin / krentenbrood. Zoet en hartig beleg is inbegrepen en de specialiteit is de eisalade van eigen erf! Voor de stevige trek kunnen we de lunch nog aanvullen met huisgemaakte soep!
 
Inbegrepen:

Deze lunch  "Boerengemak" is aan te vullen met:

 

2014-06-17 08.40.19 Zoom Boerderij 286 Zoom paarden in ochtendmist Zoom 2012-06-02 13.01.59 Zoom Mini-camping tussen de zonnebloemen Zoom carpe diem camping en beestjes Zoom Boerderij Zoom B&B ed 2013 083 Zoom koe in ochtendmist Zoom gateway to the sky Zoom Boerderij 052 Zoom B&B ed 2013 080 Zoom carpe diem Zoom